22 september 2006

Bndima oziroma Trgatev



No, pa sem nazaj... je kar malo trajalo, da sem prišla k sebi, ma zdaj sem vsaj približno ok... Ostajam na bolniški (jeaaah!!!) še kar nekaj časa, tako da če koga prime volja mi prit delat družbo je dobrodošel... Aja, pa še kopalnico mi lahko pomaga opucat... Baje, da so jo končali... Kad so delavci po nesreči (yeah right) razbili, tako da se je mogla moja šjora pač sprijazniti z dejstvom, da kadi preprosto ne bo več v kopalnici...Še kar uživam doma doma in pod budnim nadzorom pridno okrevam... Pogrešam sicer že mojo hiško, pa rožce, pa razgled... Ma saj bova kmalu odjadrala nazaj...
Tle na Vipavskem je trgatev že v polnem teku in moji letajo od prijatelja do prijatelja in vestno pomagajo trgat... Kmalu bo tudi naše grozdje pronto za pobrat in kot ponavadi se obeta prava žurka... Sploh v vinogradu kjer se bohoti najboljši refošk na Goriškem... Tam je res fešta in pol ponavadi... 2 uri se trže 8 ur se je... ni slabo ne? Ma kaj ni zanimivo kako lahko iz enega takega napornega dela rata pravi žur? Ma to ne moreš verjet... Po moje je prav zato vino potem tako dobro in polno, ker se v vsak grozd prime tista vesela sproščenost, ki vlada v vinogradu... Ne verjameste? Ja pridite pogledat in pokušat ne?
Ajaaa, danes ma rojstni dan ena prow posebna frajlica... G., če boš brala blog prej ku te pokličem (kar bo kmalu)... Vse naj naj... Ne bom dolgovezila, k itak veš kaj ti želim ne??? Glej, da boš uživala maksimalno in da kmalu pade kaka pijača... Pa prosim, ko te pokličem, imej pripravljen odgovor kaj hočeš za darilo... OK? (ta ok jemlji kot svarilo :P)...

1 komentar:

VesnaG pravi ...

Vesna kupi mi avto, kolica i romobil. Kupi mi medu i zeku, kolica Jugovinil. Vesna kupi kolače, bombone in naranče dve, bar jednu malenu bebuuu... Vesna kupi mi sveee :)

Ko pokličeš ti jo še zapojem, da si boš ziher zapomnila :))

Lepo da fajn okrevaš. Jaz grem v Lj v pon zato bova najin randez-vous mogle malo prestavit... Ma ga bova zapile, ni debate. Čau.