28 junij 2007

Pa še malo nostalgije




Urša lepo te je bilo videt včeraj po tako dolgem času... Upam, da bomo kmalu ponovili... Pa seveda je bilo lepo videt tudi Uršinega Tadeja in njegovega bratca Žigo... Wii je spet obratoval po dolgem času in prav pošteno smo se nasmejali, ko so se najini obiski preizkušali v boxu, golfu, bowlingu, baseballu, tenisu in še in še... Reveži so od nas odšli bolj zmatrani kot po obisku fitnesa... ;)

Na obisk so prišli tudi naš - mama, Tanja, Tristan, Asha in mali Asterix (kepica, ki jo lahko vidite na fotki....)... Asterix ima komaj dober mesec, a je že zdaj prevelik za crkljanje v mojem naročju.... Obeta se mu 80kg čiste igre....

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Tudi tebe je bilo lepo spet videt in upam, da se bomo videli še večkrat!!! Na Wii-jem smo bili res naudušeni - tudi nad mojimi športnimi sposobnostmi! :))) Danes si je Tadej kupil bel kopalni plašč (v tej Šparovi akciji) in ker je bil kot jedi iz Vojne zvezd, smo razmišljali, da bi lahko bila to njegova oprema za Wii. A misliš da iimajo kaj takega kot Wii Vojna zvezd? (Ura je že pozna in potem človeka navdihujejo neumnosti :) )
No, zlato, se vidimo ko se srečamo! (Upam, da čimprej!)
LP/LN